Οι αλλεπάλληλες συλλήψεις απατεώνων που εξαπατούν ανυποψίαστους ηλικιωμένους στην Πάτρα δεν φαίνεται να πτοούν τους… συναδέλφους τους που εξακολουθούν να δρουν ανενόχλητοι! Μέσα σε λίγες ώρες, άλλες δυο γριούλες έπεσαν θύματα διαφορετικών «διδύμων».  
Πιο συγκεκριμένα, στα Προσφυγικά της Πάτρας, ένας άνδρας και μια γυναίκα χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού μιας ηλικιωμένη και προσποιήθηκαν ότι ήταν φίλοι του γιου της, που δήθεν τους έστειλε να τους δώσει τα χρήματα που τους χρωστούσε από την αγορά ενός υπολογιστή.

Η ηλικιωμένη δεν ρώτησε λεπτομέρειες και τους έδωσε με ευκολία τα 2.500 ευρώ που ζήτησαν! Μόνο όταν το ζευγάρι έφυγε, επικοινώνησε με το παιδί της και κατάλαβε πως την είχαν ξεγελάσει.  

Το δεύτερο κρούσμα καταγράφηκε σύμφωνα με το protothema.gr στην περιοχή της Έξω Αγυιάς με δράστες δύο καλοντυμένους νεαρούς άνδρες ηλικίας που ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι λογιστές του γιου μιας ηλικιωμένης γυναίκας και ότι τους έστειλε στο σπίτι της για να τους πληρώσει για τη σύνταξη της φορολογικής του δήλωσης! Η γριούλα πείστηκε, τους έδωσε τα 200 ευρώ που ζήτησαν και οι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν.


TAGS