Για τις μίζες, τις offshore εταιρείες, την αγορά του σπιτιού της στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, και τις πολυτελείς και προκλητικές δαπάνες της, μιλά σε συνέντευξή της στην «Καθημερινή της Κυριακής» η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη Η κυρία Σταμάτη δηλώνει εξιλαστήριο θύμα και ζητά ερευνά για το πως ζούσαν οι σύζυγοι και άλλων πολιτικών - ακόμα και πρωθυπουργών - πριν περάσει - όπως λεει - λαϊκό δικαστήριο. 

Παραδέχεται - για πρώτη φορά - πως έκανε δαπάνες με τα χρήματα του συζύγου της.

Διερωτάται ωστόσο αν αυτό είναι ποινικό αδίκημα και αποκαλύπτει πως έχει προσφύγει στην εισαγγελία ανηλίκων για παραβίαση των δικαιωμάτων του παιδιού της. 

«Δεν άσκησα ποτέ δημόσιο λειτούργημα, δεν υπέγραφα υπουργικές αποφάσεις, δεν ήμουν εγώ μέλος του ΚΥΣΕΑ. Ήμουν μια μέση Ελληνίδα που παντρεύτηκε έναν υπουργό» λέει και προσθέτει «έχω εναποθέσει όλες τις ελπίδες μου στον Θεό. Η δοκιμασία μου αυτή, η κόλαση που βιώνω τώρα, με έχει οδηγήσει σε μονοπάτια αυτοσυνειδησίας, σκέφτομαι πολλά».

Tέλος, αναφερόμενη στο επισκεπτήριο, ανέφερε: «Δεν δέχομαι επισκεπτήρια, αντιμετωπίζω μόνη την καταθλιπτική επιδρομή της μοίρας μου».