Η μία πίσω απ' την άλλη στήνονται τις τελευταίες ημέρες οι επιχειρήσεις της τοπικής αστυνομίας για την πάταξη της υπαίθριας πορνείας στην Πάτρα. Μόνο την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το dete.gr περισσότερες από τέσσερις εξορμήσεις ανδρών του τμήματος της άμεσης δράσης με περιπολικά και μοτοσικλέτες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι προσαγωγές γυναικών στην αστυνομική διεύθυνση ξεπέρασαν τις δέκα και αφορούσαν είτε σε αλλοδαπές που έκαναν «πιάτσα» σε δρόμους του κέντρου της πόλης και συγκεκριμένα στο τμήμα από Γούναρη έως και Παπαφλέσσα, είτε σε άνδρες που ήταν ύποπτοι ως προστάτες των ιερόδουλων.

Το ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο στην όλη υπόθεση πάντως, σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας των γυναικών και από τις εξετάσεις που έγιναν δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό για τη δημόσια υγεία. Ωστόσο, οι εξορμήσεις - οι οποίες έχουν ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα - θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και θα επεκταθούν σε όλα τα σημεία που λειτουργούν ως στέκια πορνείας, τόσο στο κέντρο της Πάτρας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

TAGS