Δημιουργήστε το ίδιο look και στις καλοκαιρινές σας εξόδους, σε ειδικές περιστάσεις και γιατί όχι στην καθημερινότητα σας. Υπάρχουν δυο τρόποι για τα καταφέρετε:

Πλεξούδες:
Ανάλογα με το πόσο μακριά και πολλά είναι τα μαλλιά σας θα χρειαστεί να πλέξετε 1 ή 2 πλεξούδες. Αφού λουστείτε, ψεκάστε ένα σπρέι για όγκο ή αφρό μαλλιών, στεγνώσετε ελαφρώς και χτενίσετε τα μαλλιά σας, απλώστε μια ενυδατική κρέμα μαλλιών και στη συνέχεια πλέξτε τις πλεξούδες. Μπορείτε να αφήσετε τις πλεξούδες για όλη τη νύχτα (δεν είναι απαραίτητο να είναι πολύ σφιχτές) ή για μερικές ώρες. Στη συνέχεια αφήστε ελεύθερα τα μαλλιά σας, τινάξτε τα καλά και ψεκάστε λίγη λακ μαλλιών.

Πιστολάκι μαλλιών:
Αφού λουστείτε, ψεκάστε ένα σπρέι για όγκο ή αφρό μαλλιών, στεγνώστε ελαφρώς, χτενίστε τα μαλλιά σας και απλώστε μια ενυδατική κρέμα μαλλιών. Στη συνέχεια χωρίστε τα μαλλιά σε πολλές τούφες, πάρτε μια – μια τούφα στριφογυρίστε τη προς τα κάτω, στεγνώστε με το πιστολάκι μαλλιών ξεκινώντας λίγο πιο κάτω από τη ρίζα και προς τις άκρες και ψεκάστε με λακ. Αφού ολοκληρώσετε με όλες τις τούφες, τινάξτε καλά τα μαλλιά και ψεκάστε λίγη ακόμα λακ.

πηγή: jenny.gr