Χειροπέδες σε δύο άνδρες πέρασαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, για εγκατάσταση και λειτουργία τυχερών παιγνίων & απείθεια.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν ένας 58χρονος και μια 21χρονη για απείθεια, καθώς και για εγκατάσταση και λειτουργία τυχερών παιγνίων, κατά περίπτωση, αφού στο πλαίσιο ελέγχων για την πάταξη του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο σε καφενείο ιδιοκτησίας του 58χρονου.Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία έξι σταθερών ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή σε ρόλο server και σε κατάσταση αναμονής, στερούμενοι κατάλληλης πιστοποίησης παιγνιομηχανήματος αρμόδιας αρχής.

 

Επίσης, κατά την είσοδο των αστυνομικών στο κατάστημα, η 21χρονη υπάλληλος προσπάθησε μέσω του laptop ν’ αλλάξει το πρόγραμμα, προκειμένου να μη διαπιστωθεί η διενέργεια τυχερών ή και τεχνικών παιγνίων.

 

Οι υπολογιστές κατασχέθηκαν, μαζί με το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ από το ταμείο του καταστήματος, το οποίο κρίθηκε ως προερχόμενο από τη διενέργεια τυχερών παιγνίων.

 

Πηγή: cretalive.gr