Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης ένας 12χρονος από τη Γεωργία, που βρέθηκε στις ρόδες του λεωφορείου στο οποίο επέβαινε όταν σταμάτησε για τον καθιερωμένο έλεγχο στο Τελωνείο Κήπων Έβρου!
Το άτυχο αγόρι, που είχε έρθει με ένα γκρουπ παιδιών από την πατρίδα του για να συμμετάσχει στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου Αλεξανδρούπολης, αποβιβάστηκε μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες για όσο κρατούσε ο έλεγχος.

Ξέφυγε, όμως, από την προσοχή των γονιών του με αποτέλεσμα να βρεθεί μπροστά στις ρόδες του λεωφορείου χωρίς να το αντιληφθεί ο οδηγός, που πέρασε δυο φορές από πάνω του κάνοντας πρώτα όπισθεν και μετά μπροστά!

Το αγόρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση. Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Νίκος Ραπτόπουλος, ο δωδεκάχρονος έχει υποστεί σοβαρή βλάβη σε ζωτικά όργανα και μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή του, νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα, προκειμένου στη συνέχεια να μεταφερθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων του Ιπποκράτειου στη Θεσσαλονίκη.