Διαμαρτυρία μπροστά από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της «Ελληνικής Χαλυβουργίας». Η απεργιακή συγκέντρωση έγινε στην Ομόνοια. Στη συνέχεια οι 400 περίπου απεργοί της Χαλυβουργίας, μέλη των σωματείων εργατών μετάλλου της Αττικής και της γραμματείας του Πανελληνίου Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), του Θριασίου πραγματοποίησαν πορεία προς το υπουργείο στην οδό Σταδίου, με κεντρικό σύνθημα το αίτημα για την επαναπρόσληψη των απολυμένων της επιχείρησης.

Οι συγκεντρωμένοι, παρέμειναν μπροστά στο υπουργείο φωνάζοντας συνθήματα, ενώ η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου είχε διακοπεί για περίπου μια ώρα.

«Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας έως ότου λάβουμε απαντήσεις στα αιτήματά μας» ανέφερε στην ομιλία του στην απεργιακή συγκέντρωση του σωματείου των εργαζομένων ο πρόεδρός του, Γιώργος Σιφωνιός. Παράλληλα, κατηγόρησε την «εργοδοσία» ότι «τραβάει το σχοινί της αδιαλλαξίας απέναντι στους εργαζόμενους, παρά τις προσπάθειες του Σωματείου και τις υπεύθυνες» όπως είπε «προτάσεις για την επαναλειτουργία του εργοστασίου» και ζήτησε από το υπουργείο Εργασίας και την κυβέρνηση «να δώσουν λύση και να σταματήσουν να παριστάνουν τον Πόντιο Πιλάτο».