Πρωταγωνίστρια μιας ασυνήθιστης υπόθεσης στην Κω είναι μια καθαρίστρια, η οποία βρήκε κρυμμένα στην κουφάλα ενός δέντρου χρυσαφικά και κοσμήματα χιλιάδων ευρώ και τα παρέδωσε στις αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με το Aegeanews.gr, τα εν λόγω χρυσαφικά τα οποία βρήκε η συγκεκριμένη υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου σε κουφάλα δέντρου απέναντι από την ταβέρνα Βρούβας στο Ψαλίδι πριν από τέσσερις μέρες και τα παρέδωσε στην αστυνομία, είχαν κλαπεί τον τελευταίο μήνα από κοσμηματοπωλείο εντός του ξενοδοχείου Νεπτουν στο Μαστιχάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πιο μακριά στο Νατούρα Παρκ στο Ψαλίδι βρέθηκαν και οι προθήκες των κοσμημάτων που είχαν κλαπεί από το εν λόγω ξενοδοχείο.

Η ασφάλεια από τη στιγμή της παράδοσης των κοσμημάτων (χρυσά ρολόγια κοσμήματα κλπ) αξίας περίπου 5-6 χιλιάδων ευρώ (σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις), παρακολουθούσε συστηματικά την περιοχή μήπως και εμφανιστούν οι δράστες για να τα παραλάβουν χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το θέμα από τον δήμο Κω οι έρευνες σταμάτησαν. Η συνολική αξία των κοσμημάτων που είχαν κλαπεί από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ήταν άνω των 100.000 ευρώ.

Η ίδια, μάλιστα, τιμήθηκε από τον ίδιο τον δήμαρχο της Κω για την πράξη αυτή σε μια σεμνή τελετή που έγινε στο δημαρχιακό μέγαρο της Κω, αργά το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.