current views are: 1

20 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση06:17

Aνεβαίνει από σήμερα ο υδράργυρος

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά, ενω η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Δημοσίευση 06:17’
αρθρο-newpost

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά, ενω η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά ορεινά, ενω η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στην Αττική, αίθριος προβλέπεται ο καιρός, με τη θερμοκρασία να κινείται γενικά από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης αίθριος ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται γενικά από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά αίθριος, ενώ θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


σχετικα αρθρα