Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το απόγευμα στην Σαλαμίνα. Νωρίτερα έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις με τους  πυροσβέστες να δίνουν μάχη με τις φλόγες οι οποίες απειλούσαν κατοικίες. Τέσσερα σπίτι υπέστησαν ζημιές ενώ ένα καταστράφηκε ολοσχερώς. Την ίδια ώρα μεγάλες φωτιές μαίνονται σε δασικές περιοχές των νομών Φλώρινας και της Αργολίδας  Η πυρκαγιά στη Σαλαμίνα εκδηλώθηκε αργά το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Γιάλα. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα και ένα ελικόπτερο. 
 
Στη Φλώρινα, έξω από το χωριό Βαρικό της Φλώρινας οι φλόγες έχουν κατακαύσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 1.000 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και περί τα 15 στρέμματα δάσους. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση και στη Βελανιδιά του δήμου Αργους - Μυκηνών στην Αργολίδα. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Από αέρος στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. 

Η τέταρτη πυρκαγιά ξέσπασε στις 10 το πρωί σε ορεινή – δασική περιοχή έξω από την κοινότητα Ζέρβης στην Πέλλα και τέθηκε το μεσημέρι υπό έλεγχο χάρη στην επέμβαση των αεροσκαφών που άντλησαν νερό από τη γειτονική λίμνη Βεγορίτιδα.