current views are: 1

22 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση13:06

Έχετε ανασφάλειες; Το ίδιο και οι star!

Με ποιες ανασφάλειες καλούνται να παλέψουν καθημερινά 6 διάσημες γυναίκες.

Δημοσίευση 13:06’
αρθρο-newpost

Με ποιες ανασφάλειες καλούνται να παλέψουν καθημερινά 6 διάσημες γυναίκες.

Με ποιες ανασφάλειες καλούνται να παλέψουν καθημερινά 6 διάσημες γυναίκες. «Δεν είναι αυτό που πραγματικά είσαι που σε κρατάει πίσω στη ζωή , αλλά αυτό που νομίζεις ότι δεν είσαι.» Ένα ρητό που περιγράφει απόλυτα το πώς λειτουργεί σε όλους μας η ανασφάλεια. Ένα συναίσθημα που δυστυχώς όλοι έχουμε νιώσει, είτε για την εικόνα μας, είτε για κάποια ελαττώματα του χαρακτήρα μας και που είναι πάντα σαν ένα φάντασμα με το οποίο πρέπει να μάθουμε να ζούμε μαζί και να το παλεύουμε καθημερινά. Έτσι και οι διάσημοι στάρς δεν εξαιρούνται από αυτό, αφού η λάμψη και η επιτυχία δεν είναι αρκετή για να διώξει τις μικρές ή μεγάλες ανασφάλειες τους.

Sheryl Crow: Η γνωστή τραγουδίστρια παρόλο που έχει τεράστια επιτυχία και έχει βρεθεί στο πλευρό γοητευτικών αντρών, παραπονιέται συχνά για την μύτη της ενώ έχει δηλώσει «Έχω πολύ σουβλερή μύτη και δεν μου αρέσει». Παρόλαυτά δεν έχει σκεφτεί την επιλογή της πλαστικής και απλώς περιορίζεται στο να γκρινιάζει κάθε τόσο και να προσέχει να μην ποζάρει σχεδόν ποτέ προφίλ.

Beyonce: Στιγμές ανασφάλειες έχουν υπάρξει όμως και στη ζωή αυτού του πληθωρικού κοριτσιού με επίκεντρο αυτή την φορά την προσωπική της ζωή. ο χωρισμός από την μακρόχρονη σχέση της, πριν ακόμα γίνει διάσημη, που είχε με ένα αγόρι από τα 12 μέχρι και τα 19 της, την γέμιση ανασφάλειες για τον εάν μπορεί να ξαναεμπιστευτεί κάποιον αλλά και να ξαναερωτευτεί. Η ίδια είχε πει «φοβόμουν να κάνω ακόμα και φίλους, όμως κάποια στιγμή σκέφτηκα πως δε θα παραιτηθώ από όλα αυτά. Εάν έρθει η αγάπη, θα έρθει φυσικά, δε θα μπω στη διαδικασία να το κυνηγήσω.» Και από ότι φαίνεται είχε δίκιο αφού ο γάμος της με τον γνωστό ράπερ Τζέι Ζι έδιωξε τα σύννεφα.

Sienna Miller: Την ίδια άποψη για το σώμα της φαίνεται πως έχει και το διάσημο μοντέλο/ ηθοποιός που έχει πει σχετικά «Δεν αισθάνομαι ως είδωλο ομορφιάς, γίνομαι πολύ ανασφαλής όπως όλοι μας και κάποιες φορές περισσότερο.» και προσθέτει « υπάρχει αυτή η μεγάλη πίεση στις γυναίκες να είναι κάπως και αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο βάρος» και κλείνει λέγοντας «πάντως τρώω σοκολατένια κέικ και μετά αστειεύομαι ότι θα ήταν καλύτερο να τα κολλήσω στα οπίσθια μου, μια και εκεί καταλήγουν όταν τα καταναλώνω!»

Pamela Anderson: Το κορίτσι που έχει υπάρξει αφίσα σε όλα τα εφηβικά δωμάτια εξαιτίας των πλούσιων προσόντων της έχει δηλώσει παλιότερα «Αγαπώ στο κορμό μου αυτό που μισώ περισσότερο και αυτό δεν είναι άλλο από το στήθος μου. Έχω μια σχέση μίσους και αγάπης μαζί του.» Ενώ σε άλλη συνέντευξη της είχε πει πως δεν έχει καθόλου αυτοπεποίθηση και δεν αγαπάει καθόλου το σώμα της κι ας έχει εμφανιστεί γυμνή πολλές φορές.

Tyra Banks: Τέλος η παρουσιάστρια και μοντέλο φαίνεται να είχε κυριευτεί από ανασφάλειες της που συχνά της επιβάλλονται. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια αρνείται να ξυπνήσει έχοντας τον σύντροφο της στο πλευρό της για να μην την δει χωρίς τις τρέσες της και τα εξτένσιον στα μαλλιά της και έτσι χαθεί η εντυπωσιακή εικόνα της με αποτέλεσμα να μην της ξανατηλεφωνήσει ποτέ ξανά. 

Πηγή: jenny.gr  


σχετικα αρθρα