Συνελήφθη στο χωριό Κρεμμύδια Μεσσηνίας, ένας 27χρονος Αφγανός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 23χρονου Πακιστανού, για καλλιέργεια χασίς και για παράνομη διαμονή στη χώρα, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο. Τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας, ο 27χρονος μαζί με ακόμα ένα άτομο πήγαν, στο σπίτι που διέμενε ο 23χρονος, όπου μετά από επεισόδιο, τραυμάτισαν στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο τον 23χρονο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Πύλου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 27χρονος, εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε, ότι οι ανωτέρω μαζί με τον 23χρονο καλλιεργούσαν χασισοφυτεία σε δασική περιοχή στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε δασώδη περιοχή δεκαπέντε δενδρύλλια χασίς ύψους 0,70 έως 1,5 μέτρο, τα οποία εκρίζωσαν και κατέσχεσαν.
Επιπλέον, σε βάρος του 23χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για καλλιέργεια χασίς και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Καλαμάτας.