Εμμένει στις αρχικές δηλώσεις της η Ναταλία Δραγούμη πως το επίμαχο iPhone της το χάρισε ο ίδιος ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Παντής, ενώ διαψεύδει ουσιαστικά τους ισχυρισμούς του τελευταίου ότι δέχτηκε και χρυσαφικά.

Σε δηλώσεις της πριν από μία εβδομάδα η κυρία Δραγούμη υποστήριξε ότι ο αντιπρύτανης του Αριστοτελείου της είχε κάνει αυτό το δώρο ως συμβολική πράξη αβροφροσύνης. Στη συνέχεια, ο κ. Παντής την διέψευσε υποστηρίζοντας ότι το iPhone το είχε χαρίσει εν αγνοία του ιδρύματος, ο κ. Γιώργος Δημητριάδης, που ήταν μέχρι πρότινος διευθυντής του καταστήματος εμπορικών ειδών του ΑΠΘ «Λογότυπος».

Ο αντιπρύτανης για τον οποίο διενεργείται προκαταρκτική εξέταση με παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Ευάγγελου Μπακέλα, υποστηρίζει ότι ο ίδιος είχε ζητήσει να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση με το iPhone της ηθοποιού μόλις υπέπεσε στην αντίληψή του.

Ωστόσο, τον αντιπρύτανη διαψεύδει με νέες της δηλώσεις στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η Ναταλία Δραγούμη η οποία λέει ότι «το iPhone μου το έδωσε ο αντιπρύτανης. Σας το είπα και την προηγούμενη Κυριακή» και συνεχίζει: «Το κινητό μου το δώρισε ο κ. Παντής και όχι ο κ. Δημητριάδης».

Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Αντιπρύτανη ότι δέχτηκε και δώρο χρυσαφικά αξίας 800 ευρώ από τον κ. Δημητριάδη με χρέωση και πάλι του Λογοτύπου: «Δεν έχει καμία βάση αυτό που λέει ο αντιπρύτανης ότι δηλαδή πήρα δώρο από τον κ. Δημητριάδη χρυσαφικά αξίας 800 ευρώ. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο».