Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φαίνεται ότι έπεσε 15χρονη στην Πάρο, η οποία νοσηλεύεται έως αυτή την ώρα σε κωματώδη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Αττικο Νοσοκομείο.  Η άτυχη 15χρονη είχε πάει με τη μητέρα της και την αδερφή της για διακοπές στην Πάρο, όπου φιλοξενούνταν σε φιλικό τους σπίτι. Χθες, γύρω στις 8.30 το βράδυ, έκαναν μπάνιο στην περιοχή Άγιος Στέφανος και κάποια στιγμή η μητέρα της την έχασε. Η γυναίκα άρχισε να την αναζητά και βρήκε τη 15χρονη πίσω από βράχια, αναίσθητη και σε κακή κατάσταση.

Το κορίτσι έφερε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, ενώ έλειπε το κάτω μέρος του μαγιό.

Αρχικά διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας της Πάρου, ωστόσο, λογω της σοβαρότητας της κατάστασής της, μεταφέρθηκε τη νυχτα με ελικόπτερο Super Puma στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου εισήχθη τις πρώτες πρωινές ώρες προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το κάταγμα που φέρει στο κρανίο. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε τρεις ώρες μετά και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, τα δύο εικοσιτετράωρα που ακολουθούν θεωρούνται καθοριστικά για την πορεία της υγείας της. Αυτή την ώρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Από τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη νωρίτερα, διαπιστώθηκε ότι το 15χρονο κορίτσι φέρει επίσης χτύπημα στην κοιλιά, ενώ έχει υποστεί θλάση στον πνεύμονα. Η 15χρονη έχει ήδη υποβληθή σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ ο πατέρας της ζήτησε να γίνουν οι ανάλογες εξετάσεις προκειμένουν να εξακριβωθεί εάν η κόρη του έχει πέσει θύμα βιασμού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν κατάφερε να καταλήξει σε πόρισμα, ωστόσο, πρόεκυψε ότι υπάρχουν σημάδια που μαρτυρούν απόπειρα πνιγμού της.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα της Πάρου, ενώ στο νησί μεταβαίνει ειδικό κλιμάκιο της Αστυνομίας λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης.