«Πρέπει να ξαναγεννήσω τα παιδιά μου για να γίνουν όπως ήταν… Αυτό που μας έκανε δεν περιγράφεται», δηλώνει η μητέρα των διδύμων που χτυπήθηκαν από τον 21χρονο οδηγό μοτοσικλέτας και στη συνέχεια εγκαταλείφθηκαν στην οδό Πατησίων.   Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η μητέρα των παιδιών, από τον Ευαγγελισμό όπου ακόμη νοσηλεύεται, λέει ότι δεν θέλει να ξαναδεί ποτέ τον άνθρωπο που τους χτύπησε: «Δεν θέλω να δω αυτόν τον άνθρωπο ποτέ. Δεν θέλω… αυτό που μας έκανε δεν περιγράφεται. Μας χτύπησε και μας άφησε στο δρόμο να πεθάνουμε».  

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Θέλουμε πρώτα να είμαστε ξανά μαζί και οι τέσσερις μας και καλά στην υγεία μας και θα δούμε τι θα κάνουμε».   

Όπως λέει το μόνο που θυμάται από το ατύχημα είναι «ότι κοιτούσα τα παιδιά μου ακίνητα, πεταμένα στον δρόμο».  

Το κορίτσι, η 7χρονη Κλαούντια έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ εκτός κινδύνου βρίσκεται και ο αδερφός της σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς. 

Ο πατέρας του 21χρονου υπαξιωματικού που χτύπησε και τραυμάτισε τα δίδυμα και τη μητέρα τους, υποστηρίζει ότι ο γιος του βρισκόταν σε μεγάλη φόρτιση πριν από το ατύχημα και γι αυτό αντέδρασε έτσι.