Ένα  νοικιασμένο αυτοκίνητο που έκανε…  φτερά αποκάλυψε μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης στη Μήλο. Κεντρικό πρόσωπο είναι μια  Αγγλίδα υπήκοος μόνιμος κάτοικος του νησιού, που άδειασε το σπίτι της και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τις 2 Ιουλίου!  Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν το τουριστικό γραφείο που νοίκιασε το αυτοκίνητο στην αλλοδαπή γυναίκα άρχισε να το αναζητά, καθώς το συμβόλαιο προέβλεπε την επιστροφή του στις 5 Ιουλίου. Καθώς δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος του Daewoo Matiz, αλλά ούτε και της ενοικιάστριας, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που «όργωσε» τη Μήλο μήπως και η γυναίκας είχε πέσει θύμα ατυχήματος.

Ωστόσο, δεν βρέθηκε κάτι που να δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση. Από τα εκδοτήρια εισιτηρίων διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ταξίδεψε με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά, μια ημέρα μετά την ενοικίασή του. 

Η έρευνα επεκτάθηκε στο σπίτι της Αγγλίδας, όπου εξακριβώθηκε ότι είχε «σηκώσει» όλα τα προσωπικά της αντικείμενα! Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης ενός συνεργείου αποκάλυψε ότι τον πλήρωσε για να αφαιρέσει τα πίσω καθίσματα και αυτό του συνοδηγού! Ήταν προφανές πως κάτι ύποπτο έκρυβε η μυστηριώδης Αγγλίδα που είχε δηλώσει το όνομα «Lisa Rem» κι έτσι η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε τη βοήθεια της Scotland Yard, η έρευνα της οποίας αποκάλυψε ότι το δίπλωμα οδήγησής της ήταν… πλαστό!

Όπως αναφέρει το protothema.gr, οι έρευνες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, αλλά το πιθανότερο είναι πως η άγνωστη γυναίκα είναι μέλος διεθνούς κυκλώματος που κλέβει αυτοκίνητα σε όλη την Ευρώπη!