Έπειτα από αρκετές ημέρες συνεχών διαβουλεύσεων μεταξύ των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Οικονομικών και Υπουργείο Εργασίας, δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση.  Οι εργαζόμενοι αντιδρώντας στην πρόταση της εργοδοσίας, για εκ περιτροπής εργασία μία ημέρα την εβδομάδα, αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους κι έτσι, αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου, προχωρούν σε νέα 24ωρη απεργία στις 9:30 το πρωί με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

«Να αρθεί άμεσα το μέτρο της εκ περιτροπής, να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και να δοθεί ένα τέλος στην δοκιμασία των εργαζομένων στο Τροχαίο Υλικό. Αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιοι προσπαθούν να είναι νομιμόφρονες όμως εμείς εξετάσεις δίνουμε μόνο στον κόσμο και σε κανέναν άλλο. Είμαστε αναγκασμένοι και αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σωματείου των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Όπως τόνιζεται μάλιστα, ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται στο πλευρό των απεργών. «Στηρίζουν των αγώνα μας και μας υποσχέθηκαν ως Αξιωματική Αντιπολίτευση ότι θα βοηθήσουν προς όλες τις κατευθύνσεις για εξεύρεση λύσης».