Πρόκειται για τέσσερις Αλβανούς, που διέμεναν στον Αχινό Φθιώτιδας και οι οποίοι είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, η οποία έκανε ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις.
Η συμμορία των τεσσάρων Αλβανών, τον Απρίλιο, με διαφορά λίγων ημερών, είχε διαπράξει δυο ληστείες στην περιοχή του Αχινού. Βάζοντας τα μαχαίρια στο λαιμό των θυμάτων και απειλώντας τη ζωή τους, κατάφερε να αφαιρέσει μεγάλα χρηματικά ποσά, κοσμήματα και κινητά.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, μετά από έρευνα που έκαναν, κατάφεραν να φτάσουν στους δράστες και σε επιχείρηση που έκαναν χθες στον Αχινό συνέλαβαν τους τρεις από τους τέσσερις Αλβανούς, ηλικίας 26, 24, και 23 ετών, ενώ ο τέταρτος της παρέας, 29 ετών, διαφεύγει της σύλληψης, αφού έχει εγκαταλείψει την περιοχή και σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται στην Ημαθία.


Μάλιστα οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν στην κατοχή του ενός και ένα από τα κινητά που είχαν κλαπεί από τη δεύτερη ληστεία, ενώ τώρα εξετάζουν και σε ποιες άλλες υποθέσεις εμπλέκονται οι συλληφθέντες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αλβανοί υπήκοοι ήταν υπεράνω υποψίας, αφού όπως λένε στο Αχινό, προσπαθούσαν συνεχώς να κάνουν μεροκάματα στις ελιές και όπου αλλού έβρισκαν, ενώ δεν είχαν δημιουργήσει προβλήματα. Μάλιστα πήγαιναν στα μίνι μάρκετ της περιοχής και πολλές φορές ζητούσαν να ψωνίσουν «βερεσέ», αφού όπως έλεγαν δεν είχαν χρήματα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τέσσερις αλλοδαποί διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.

 

Πηγή: lamiareport.gr