Στην Κύπρο θα εκδοθούν οι δύο κατηγορούμενοι για την πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα, όπως αποφάσισε σήμερα το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας. Οι αρμόδιοι δικαστές πήραν την εν λόγω απόφαση, ικανοποιώντας το αίτημα των κυπριακών αρχών για τους φερόμενους ως υπαίτιους της εν ψυχρώ δολοφονίας τριών κυπρίων και δύο ρουμάνων υπηκόων, ανδρών της προσωπικής ασφάλειας επιχειρηματία της νήσου, σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Οι δύο κατηγορούμενοι είναι ένας 29χρονος, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία δραστηριοποιείται στον αντεξουσιαστικό χώρο, και ένας 41χρονος, που είχε απασχολήσει παλαιότερα τις αρχές σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

 

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, ο 29χρονος, ο οποίος σύμφωνα με τις κυπριακές αστυνομικές αρχές φαίνεται ότι είναι ο εκτελεστής των πέντε, δεν εναντιώθηκε στην προοπτική έκδοσής του στην Κύπρο.

 

Ο έτερος κατηγορούμενος όμως, που εξ αρχής δεν ήταν θετικός ως προς την έκδοσή του, παρέμεινε σταθερός στη στάση αυτή και μπροστά στο Συμβούλιο, επικαλούμενος εκκρεμότητά του με τις ελληνικές δικαστικές αρχές.