Ένα περίεργο και ταυτόχρονα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Σύρου περιστατικό ξυλοδαρμού συνέβη πριν λίγες ημέρες. Συγκεκριμένα ένας 30χρονος, σύμφωνα με το syrosnews, μεταφέρθηκε ξημερώματα, σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο της Σύρου, μετά από ξυλοδαρμό. Στο νοσοκομείο αναφέρθηκε ότι ήταν μεθυσμένος και ότι τα χτυπήματα του προήλθαν από πτώση.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν φυσικά κατάλαβαν ότι τα χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και οι μώλωπες στο λαιμό ήταν από ξυλοδαρμό και του πρόσφεραν αμέσως τις πρώτες βοήθειες, αφού η κατάστασή του ήταν σοβαρή.

Το θύμα βρέθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση και αιμόφυρτος από συνεργείο απορριματοφόρου του Δήμου Ερμούπολης δίπλα σε κάδους σκουπιδιών που βρίσκονται κοντά σε νυχτερινό μαγαζί της Σύρου.

Η σοβαρότητα της κατάστασής του οδήγησε τους γιατρούς να ζητήσουν μεταφορά στην Αθήνα. Έτσι μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παραμένει για νοσηλεία σε σοβαρή κατάσταση καθώς διαπιστώθηκε μετά την αξονική τομογραφία που υποβλήθηκε ότι έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο, κάταγμα στο κρανίο και ρήξη τυμπάνου. 

Η σύζυγός του προέβη σε καταγγελία στο Αστυνομικό τμήμα Σύρου, ενώ της υπόθεσης έχει επιληφθεί ήδη ο εισαγγελέας Σύρου, που πήρε κατάθεση από τη σύζυγο του θύματος, ενώ σειρά θα πάρουν τόσο ο ιδιοκτήτης, όσο και εργαζόμενοι του νυχτερινού κέντρου κοντά στο οποίο βρέθηκε χτυπημένος ο 30χρονος, η κατάσταση του οποίου εξακολουθεί να παραμένει σοβαρή.