current views are: 1

25 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση06:05

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου της γγ. Πολιτικής Προστασίας.

Δημοσίευση 06:05’
αρθρο-newpost

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου της γγ. Πολιτικής Προστασίας.

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου της γγ. Πολιτικής Προστασίας. Ο κίνδυνος αφορά τις Περιφερειακές Ενότητες: Μεσσηνίας, Λακωνίας (Περιφέρεια Πελοποννήσου), Νήσος Κύθηρα (Περιφέρεια Αττικής), Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου (Περιφέρεια Κρήτης) και Ρόδου (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου).   

Η γγ. Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τους οργανισμούς περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης των παραπάνω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.   

Παρακαλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένων τσιγάρων, κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών, χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης κ.α.


σχετικα αρθρα