Η μαγική συνταγή για να ξεπεράσεις τον πρώην σου ανώδυνα δεν υπάρχει, ωστόσο αν έχεις αποφάσεις ότι θέλεις να ξεφύγεις και δεν τρέφεις κρυφές ελπίδες επανασύνδεσης ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία. - Κλάψε, όσο σκληρό και αν ακούγεται ο χωρισμός είναι μια μορφή απώλειας, όποτε πρέπει να δεχτούμε ότι μας συμβαίνει, έτσι ώστε περνώντας ο καιρός να μην μας μείνουν απωθημένα. Μπορεί να είναι σκληρό και επίπονο αλλά ο χρόνος τα θεραπεύει όλα.

- Μιλά με τον εαυτό σου και σκέψου ξανά όλες τις αρνητικές στιγμές που ήσασταν μαζί και δες την ζωή σου καλύτερη από εδώ και μπρος.

- Ξεχνάς το θα είμαστε φίλοι, όταν θέλουμε να ξεπεράσουμε κάποιον πρέπει να μην τον βλέπουμε.

- Αποφεύγουμε να πηγαίνουμε σε μέρη που σύχναζε.

- Δεν κατηγορείς τον εαυτό σου ότι έχασες τον χρόνο σου μαζί του, κάποιος λόγος θα υπήρχε, κάτι θα ήθελε η ζωή να σε διδάξει.

- Μίλα με φίλους που σε αγαπούν και μίλησε για τα συναισθήματα σου, με μέτρο πάντα, απέφυγε ανθρώπους που σου λένε πόσο ιδανική είναι η σχέση τους γιατί αυτή την περίοδο μόνο κακό σου κάνουν.

- Μην μαθαίνεις νέα του, δεν χρειάζεται να ξέρεις τι κάνει. 

- Πέτα ότι σου τον θυμίζει, ή εξαφάνισε τα από μπροστά σου.

- Κρατά τον εαυτό σου συνεχώς απασχολημένο και ιδανικά πήγαινε γυμναστήριο, τρέξε στην φύση, κάνε ποδήλατο ή απλά περπάτα βοηθά πραγματάκια πολύ και στο να κοιμάστε το βραδύ εύκολα, χωρίς οι σκέψεις να βασανίζουν το μυαλό σας.

Σε κάποιους ο έρωτας περνάει με έρωτα, κάποιοι άλλοι θέλουν τον χρόνο τους για να ξεκινήσουν κάτι νέο.
Με προσπάθεια και θετική σκέψη ότι τα καλύτερα έρχονται προχωράμε μπροστά. 

πηγή: myworld.gr