Πολιτικό λόγο επιχείρησε να αρθρώσει η τραγουδίστρια της ποπ Μαντόνα στη διάρκεια της χθεσινής της συναυλίας στο Παρίσι, προκαλώντας όμως αντί για τα χειροκροτήματα του κόσμου, σχόλια αντιδράσεων. Αναφερόμενη στην παγκόσμια οικονομική κατάσταση που επικρατεί, η Μαντόνα αναφέρθηκε στη χώρα μας λέγοντας πως οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε!

«Ζούμε τρομακτικούς καιρούς σε όλο τον κόσμο. Οι αγορές καταρρέουν, ο κόσμος δεν έχει τίποτα να φάει στην Ελλάδα! Ο κόσμος σε ολόκληρο τον πλανήτη υποφέρει και φοβάται... Τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι φοβούνται; Γίνονται μη ανεκτικοί. Αρχίζουν να δείχνουν με το δάχτυλο τους άλλους, να λένε: "Εσύ είσαι η αιτία, εσύ είσαι το πρόβλημα, εσύ φταις". Λένε: "φύγε". Και αυτή, όπως ξέρετε δεν είναι η απάντηση στο πρόβλημα. Ο εχθρός δεν είναι εκεί έξω...Ο εχθρός είναι μέσα μας» είπε.

Σε μια προσπάθεια να εξηγήσει τη στάση της, η βασίλισσα της ποπ ανέφερε πως και οι καλλιτέχνες έχουν ευθύνη να σχολιάζουν τα «κακώς κείμενα» της εποχής, ωστόσο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά όπου Έλληνες χρήστες σχολιάζουν με διόλου κολακευτικά σχόλια τη δήλωση αυτή...