Εξιχνιάστηκαν σήμερα,  από το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου Ρεθύμνου, εννέα  περιπτώσεις κλοπών – διαρρήξεων οχημάτων, που τελέστηκαν σε Μπαλί, Πάνορμο και Σίσσες του Δήμου Μυλοποτάμου, κατά το χρονικό διάστημα από 19-05-2012 έως και 01-07-2012.

Ειδικότερα, μετά από την αξιοποίηση των στοιχείων και από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου για κλοπές – διαρρήξεις οχημάτων που είχαν γίνει σε τουριστικές περιοχές, προέκυψε ότι 28χρονος υπήκοος Αλγερίας, σε συνεργασία με άλλους δύο, ακόμα άγνωστους, δράστες, διέπραξε κλοπές – διαρρήξεις σε σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 810 ευρώ, καθώς και αντικείμενα και προσωπικά είδη, συνολικής αξίας 16.150 ευρώ.

 

Επίσης, σε βάρος του 28χρονου έχει εκδοθεί σχετική διάταξη του Ανακριτή Ηρακλείου με τους περιοριστικούς όρους εμφάνισής δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα περιφέρειας κατοικίας του και απαγόρευση εξόδου από την χώρα, κατηγορούμενος για τη διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, στο Ηράκλειο.

 

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Γεροποτάμου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις στο Ρέθυμνο.