«Νίκη των συντεχνιών» διαπιστώνει ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ιωακείμ Γρυσπολάκης, μέσα από επιστολή που απέστειλε προς βουλευτές, αντιδρώντας έτσι στις προωθούμενες τροποποιήσεις στο νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

«Από σήμερα θα γνωρίζουν όλοι οι πολίτες ότι αν δεν θέλουν να εφαρμόσουν ένα νόμο θα κωλυσιεργούν στην εφαρμογή του και η Πολιτεία θα τους επιβραβεύει. Όσοι δε αφελείς θελήσουν να υπερασπιστούν και να εφαρμόσουν ένα νόμο, ας γνωρίζουν ότι θα χλευαστούν και θα γελοιοποιηθούν», υπογραμμίζει με πικρία ο καθηγητής.

 

«Μετά από αυτό, με ποιο ηθικό ανάστημα θα έλθουν οι κυβερνώντες να απαιτήσουν από τους φοροφυγάδες να πληρώσουν φόρους», ερωτά ο Ιωακείμ Γρυσπολάκης, καταλήγοντας πως «δεν μένει παρά να ομολογήσω δημοσίως ότι οι πρυτάνεις και οι άλλοι συνδικαλιστές, που με την ανομία τους γελοιοποίησαν 255 από τους 300 βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων (συμπεριλαμβανομένων του πρωθυπουργού και του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν τον νόμο 4009/11, πέτυχαν την απενεργοποίησή του, παραβαίνοντας οι ίδιοι κατάφωρα τις ακαδημαϊκές αρχές, το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους».

 

TAGS