Για τους... εραστές  του γυμνισμού που θα κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά, αλλά ανησυχούν μήπως βρεθούν σε παραλίες όπου δεν επιτρέπεται ο γυμνισμός ο παρακάτω οδηγός θα φανεί αρκετά χρήσιμος. Πιο συγκεκριμένα, οι πιο γνωστές παραλίες γυμνιστών είναι οι εξής: 

Παραλία Χιλιαδού Εύβοιας

Μικρή Μπανάνα στη ΣκιάθοSuper paradise στη ΜύκονοΠαραλία Βελανιώ στη Σκόπελο Παραλία Αμμούδι στην ΚρήτηΠαραλία Πλακιάς στην Κρήτη


Παραλία Μυρτιώτισσα στην ΚέρκυραΠαραλία Τσαμαδού στη Σάμο
Επίσης, όπως αναφέρει και το cosmo.gr, ο γυμνισμός επιτρέπεται και στις εξής παραλίες: Θάσος: Super Paradise
Σούπερ – παράδεισος όνομα και πράγμα. Η συγκεκριμένη παραλία βρίσκεται 23 χιλιόμετρα από την πόλη διαμέσου του παραλιακού δρόμου του νησιού. Δεν υπάρχει πινακίδα προς την παραλία, αλλά προς το "Paradise Bar& restaurant on the beach". Υπάρχει χώρος να παρκάρεις στον κεντρικό δρόμο και μετά θα χρειαστεί να περπατήσεις περίπου 5 λεπτά. Ένας όχι και πολύ δύσκολος χωμάτινος δρόμος φθάνει, επίσης, μέχρι την παραλία.
Κρήτη: Παλαιοχώρα
Ακριβώς 75 χιλιόμετρα από τα Χανιά, η παραλία της "Παλαιοχώρας" θα σε ανταμείψει για την ώρα που θα φας μέχρι να φτάσεις. (μπορείς να πας με αυτοκίνητο, με λεωφορείο ή με καραβάκια από άλλα χωριά). Στην Παλαιοχώρα υπάρχουν δύο παραλίες. Μία με άμμο, όπου ο γυμνισμός επιτρέπεται μόνο σε ένα κομμάτι της και άλλη μια όπου έχει βότσαλα και προσφέρεται εξ' ολοκλήρου για γυμνισμό.
Ρόδος: Φαληράκι
Τρία χιλιόμετρα από τη νότια άκρης της πλαζ στο Φαληράκι θα φτάσεις στην παραλία των γυμνιστών. Με το αυτοκίνητο στρίβεις αριστερά, αν έρχεσαι από τα βόρεια του νησιού ή δεξιά αν έρχεσαι από τα νότια ακριβώς έξω από τα φανάρια στον κεντρικό δρόμο στο Φαληράκι. Η ένδειξη "Nudist Beach – FKK" βρίσκεται μετά το ξενοδοχείο "Muses" και σημαίνει ότι έφτασες στον προορισμό σου.