Μόλις μέσα σε λίγες ώρες δύο άνθρωποι στην Κρήτη έδωσαν τέλος στη ζωή τους με βουτιές θανάτου για διαφορετικούς λόγους. Ένας 55χρονος άντρας αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 4ο όροφο του Νοσοκομείου Χανίων στις 2 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πρωί του Σαββάτου η γυναίκα του 55χρονου πέθαινε αιφνίδια στο σπίτι τους στα Χανιά, κάτι που όπως φαίνεται ο ίδιος δεν άντεξε.

Αφού έδωσε κατέθεση στις αστυνομικές αρχές έφυγε ξαφνικά και πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων αποφασισμένος να θέσει τέλος στη ζωή του. Ανέβηκε στον τέταρτο όροφο και βούτηξε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Παράλληλα, τέλος στη ζωή του έδωσε και ένας 85χρονος άντρας πέφτοντας απο το μπαλκόνι διαμερίσματος του δεύτερου ορόφου σε πολυκατοικία στον Μασταμπά Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος άντρας αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα υγείας και όπως ανέφερε η γυναίκα του στους αστυνομικούς τον τελευταίο καιρό συνεχώς μονολογούσε ότι δεν θέλει να γίνεται βάρος στην οικογένειά του.

Η επιθυμία του αυτή τον οδήγησε στις 12:30 περίπου το μεσημέρι στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και αφού πρώτα πάτησε σε ένα σκαμπό στη συνέχεια έκανε βουτιά θανάτου πέφτοντας στο κενό.

Η γυναίκα του και οι γείτονες συγκλονισμένοι αντίκρυσαν το πτώμα του 85χρονου να κείτεται στο πεζοδρόμιο.

Στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ και ιατροδικαστής. Ο ηλικιωμένος αυτόχειρας έχει δυο παιδιά τα οποία ζουν στην Αθήνα.

Με πληροφορίες από flashnews.gr