current views are: 1

28 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση12:08

Eπιχειρηματίας στην Πάτρα δίνει 500 ευρώ σε όποιον του επιστρέψει το κλεμμένο ποδήλατό του!

Kινητοποίηση και μέσω facebook τις τελευταίες ημέρες, για το… χαμένο ηλεκτρικό ποδήλατο του επιχειρηματία Γιώργου Κοτοπούλη.

Δημοσίευση 12:08’
αρθρο-newpost

Kινητοποίηση και μέσω facebook τις τελευταίες ημέρες, για το… χαμένο ηλεκτρικό ποδήλατο του επιχειρηματία Γιώργου Κοτοπούλη.

Kινητοποίηση και μέσω facebook τις τελευταίες ημέρες, για το… χαμένο ηλεκτρικό ποδήλατο του επιχειρηματία Γιώργου Κοτοπούλη. Ο αντιπρόεδρος των καταστημάτων αναψυχής στην Πάτρα, είχε την ατυχία να πέσει θύμα κλοπής το προηγούμενο Σάββατο, όταν άγνωστοι άρπαξαν το ποδήλατό του μέσα από την πολυκατοικία που διαμένει και ενώ μάλιστα το είχε καλά κλειδωμένο!

Λόγω του ότι πρόκειται για ιδιαίτερο ποδήλατο, (δεν υπάρχει κανένα άλλο σε όλη την Ελλάδα), ο κ. Κοτοπούλης σκέφθηκε να το… επικηρύξει! Δίνοντας το διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό των 500 ευρώ σε όποιον καταφέρει να το εντοπίσει και να του το επιστρέψει. Είχε μάλιστα ενόχληση μέχρι και από την περιοχή της Κορίνθου, όμως το εκεί ποδήλατο αποδείχθηκε ότι δεν είχε την παραμικρή σχέση με αυτό που έχει κλαπεί. Είναι πάντως γεγονός ότι η κινητικότητα είναι από τις πλέον μεγάλες…

Πηγή: dete.gr


σχετικα αρθρα