current views are: 2

30 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση03:38

Λέσβος: Καταγγέλει ότι έκανε… οτοστόπ και την βίασαν!

Τον εφιάλτη του βιασμού υποστηρίζει ότι έζησε μια 36χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία στο Παππάδο της Λέσβου το Σάββατο το μεσημέρι.

Δημοσίευση 03:38’
αρθρο-newpost

Τον εφιάλτη του βιασμού υποστηρίζει ότι έζησε μια 36χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία στο Παππάδο της Λέσβου το Σάββατο το μεσημέρι.

Τον εφιάλτη του βιασμού υποστηρίζει ότι έζησε μια 36χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία στο Παππάδο της Λέσβου το Σάββατο το μεσημέρι. Η γυναίκα, όπως ισχυρίζεται, αναγκάστηκε να κάνει οτοστόπ, όταν το αυτοκίνητό της ακινητοποιήθηκε στην επαρχιακή οδό Περάματος – Παππάδου, έπειτα από βλάβη.

Σύμφωνα με το directnews.gr ένας 22χρονος Έλληνας, κάτοικος του νησιού, ο οποίος διερχόταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο, σταμάτησε και την έβαλε στο αυτοκίνητό του. Στη συνέχεια την οδηγησε σε ερημική τοποθεσία, όπου αφού την χτύπησε, την βίασε.

Λίγο αργότερα, την άφησε στο δρόμο και εξαφανίστηκε. Η 36χρονη, έχοντας συγκρατήσει τον αριθμό του αυτοκινήτου, πήγε στο αστυνομικό τμήμα Γέρας Λέσβου και κατήγγειλε το βιασμό.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 22χρονο – τον οποίο αναγνώρισε η 36χρονη – τον συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για βιασμό. Σημειώνεται, ότι ο συλληφθέίς, που προς το παρόν αρνείται τα πάντα, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.


σχετικα αρθρα