Ακόμη ερευνώνται από την Ελληνική Αστυνομία τα κίνητρα της επίθεσης Πακιστανών σε βάρος δύο Ελλήνων στην περιοχή του Περιστερίου. Όπως προκύπτει από την πληροφόρηση της αστυνομίας, στις 02:30 περίπου τα ξημερώματα της Κυριακής μια ομάδα αποτελούμενη από σχεδόν δέκα Πακιστανούς, η οποία βρισκόταν σε δρόμο του Περιστερίου, επιτέθηκε σε δύο Έλληνες που περνούσαν με τα μηχανάκια τους από το σημείο. Εν τέλει, οι αλλοδαποί χτύπησαν με γροθιές, κλωτσιές και ξύλινα ρόπαλα τους δύο αναβάτες των μηχανών.

Η 19χρονη και ο 20χρονος μεταφέρθηκαν, τραυματίες, σε νοσοκομείο της Αττικής.

Η νεαρή κοπέλα είναι σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι και στα δάχτυλα, ενώ φέρει και κάταγμα στο δεξί της χέρι. Ο 20χρονος πάλι είναι τραυματισμένος στο κεφάλι. Από την ομάδα των δραστών έχουν ήδη συλληφθεί τρεις Πακιστανοί, στων οποίων την κατοχή υπήρχαν δύο ξύλινα ρόπαλα.

Εν τούτοις, οι έρευνες συνεχίζονται με σκοπό να εντοπιστούν και να συλληφθούν και οι υπόλοιποι δράστες. Εις βάρος των τριών Πακιστανών σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για απρόκλητες και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αντίσταση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.