Ένα από τα απόλυτα τρεντ του καλοκαιριού είναι φυσικά το μοντέρνο γατίσιο βλέμμα που έχει επιστρέψει στις εξωτερικές γωνίες του ματιού αλλά με ένα νέο, ακόμη πιο παιχνιδιάρικο τρόπο! Δύο γραμμές αντί για μία, χρώμα αντί για το κλασικό μαύρο και χοντρή γραμμή στο επάνω βλέφαρο είναι τα βασικά που θα σε ενθουσιάσουν!   Έντονες βλεφαρίδες και χοντρή γατίσια γραμμή που έχει την κλήση του ματιού, είναι από τα λουκ που πρέπει να λανσάρεις αν θέλεις να περάσεις το μήνυμα ότι είσαι η απόλυτη femme fatale. Το έντονο μοντέρνο γατίσιο μάτι πρέπει να συνοδεύεται με απαλά χρωματισμένα χείλη σχεδόν σαν φυσικά, αφού το βασικό είναι να τραβήξεις την προσοχή στο βλέμμα.  

Η κλασική και αγαπημένη γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού είναι ότι πιο σέξι στο μακιγιάζ σου! Η γραμμή των βλεφαρίδων σου και η γραμμή του άι-λάινερ φαίνονται και κάνουν το βλέμμα σου πιο σέξι από ποτέ όπως το είδαμε στο σόου των Dolce & Gabbana και δεν χρειάζεσαι παρά σταθερό χεράκι και το άι-λάινερ σου για να την πετύχεις!  

Είσαι ξανθούλα και δεν θέλεις να τονίσεις πολύ έντονα το βλέμμα σου και να καταλήξεις στο μαύρο; Τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα απαλό καφέ ή μπλε ή λαδί για να φτιάξεις την γραμμή πάνω από το μάτι και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.  

Το δραματικό γατίσιο βλέμμα μπορεί να είναι εκκεντρικό όμως δεν παύει να μαγνητίζει το βλέμμα και να αναδεικνύει τα ματάκια σου! Η χοντρή γραμμή ξεκινάει λίγο πιο μέσα από την γωνία του ματιού και συνεχίζει μέχρι έξω ενώ δημιουργεί σχεδόν νοητή γωνία με το φρύδι! Το χοντρό φρύδι με την έντονη γραμμή στο μάτι είναι ο ιδανικός συνδυασμός αρκεί το υπόλοιπο μακιγιάζ να κινείται σε πολύ απαλούς τόνους με τα χείλη να είναι σαν φυσικά και τα μάγουλα να είναι ελάχιστα τονισμένα!  

Η γραμμή δεν είναι ανάγκη να βρίσκεται σε όλη την επιφάνεια του ματιού, αλλά μπορεί να είναι μόνο στις άκρες και πάλι να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα. Αν θέλεις ναι μεν να τονίσεις το μάτι αλλά από την άλλη δεν θέλεις να κάνει «μπαμ» τότε καλό θα ήταν να επιλέξεις τις γατίσιες άκρες. Η πιο εύκολη και γρήγορη λύση η γραμμή στην άκρη του ματιού και φυσικά χείλη και απαλά χρωματισμένα μάγουλα.  

Στον Giorgio Armani είδαμε το γατίσιο βλέμμα επί 2! Θέλεις βλέμμα που μαγνητίζει, τότε οι γραμμές πρέπει να είναι 2! Η μία γραμμή ακολουθεί τη γραμμή του ματιού ενώ η άλλη ξεκινάει σαν ευθεία γραμμή από την άκρη του ματιού μέχρι κοντά στο φρύδι!  

ΠΗΓΗ: womenonly.gr