Ήρθε η ώρα να προστατεύσεις όσο καλύτερα μπορείς το χρώμα των μαλλιών σου τώρα που οι διακοπές έφτασαν και εσύ ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.    Διάβασε παρακάτω πώς θα προστατεύσεις το καλοκαιρινό χρώμα των μαλλιών σου και πώς θα καταφέρεις να έχεις και το καλοκαίρι τέλεια λαμπερά μαλλιά.  

Προστάτευσε τα μαλλiά σου: προστάτευσε το χρώμα σου από το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας γιατί και τα δύο αλλοιώνουν το χρωματάκι σου! Αν δεις τα μαλλάκια σου να αποκτούν μια πιο πρασινωπή απόχρωση τότε τα πράγματα είναι σκούρα όταν την βγάζεις συνέχεια στην πισίνα.   

Το χλώριο βλάπτει την τρίχα σου και ειδικά αν είσαι ξανθιά πρέπει να δώσεις προσοχή για να μην καταλήξεις με πράσινα μαλλάκια! Στο εμπόριο θα βρεις μια σειρά από προϊόντα που προστατεύουν την τρίχα σου και διατηρούν το χρώμα σου.   

Μην ξεχνάς το αντηλιακό μαλλιών που είναι απαραίτητο πριν από τη βουτιά σου στη θάλασσα ή στην παραλία είναι απαραίτητο και προστατεύει το χρώμα σου από το θαλασσινό αλάτι και τις ηλιακές ακτινοβολίες.  

Κούρεψέ το: μη φοιβάσαι να το κουρέψεις ένα με δύο δάχτυλα έτσι ώστε το μαλλάκι σου να πάρει τα πάνω του και να μην ξεθωριάζει από τα καθημερινά μπάνια που σημαίνει ήλιος και θαλασσινό αλάτι-συνδυασμός θανατηφόρος για την τρίχα σου- στο φουλ. Έτσι θα εξασφαλίσεις το βασικό: χρώμα που δεν ξεθωριάζει, δεν είναι άτονο αλλά είναι σέξι και ζωντανό.  

Τις άκρες και τα μάτια σου: Ξέχασε το πιστολάκι και άφησε το μαλακτικό να δράσει. Το πιστολάκι βγάζει θερμό αέρα που όπως ξέρεις δεν είναι ότι καλύτερο για την τρίχα σου όταν ειδικά έξω έχει 50 βαθμούς.  

Για να προστατεύσεις το χρώμα σου, στέγνωσε με την πετσέτα σου τα μαλλιά σου και άφησε το μαλακτικό που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα να δράσει έτσι ώστε να διατηρηθεί ζωντανό το χρώμα σου.  

Πηγή: womenonly.gr