current views are: 1

1 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση04:01

H Γιάννα Αγγελοπούλου «χαλαρή» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (Βίντεο)

«Χαλαρή και υπερήφανη Ελληνίδα» δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο για την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Δημοσίευση 04:01’
αρθρο-newpost

«Χαλαρή και υπερήφανη Ελληνίδα» δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο για την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

«Χαλαρή και υπερήφανη Ελληνίδα» δήλωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο για την Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Μιλώντας στην κάμερα του Balla.com.cy. η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εμφανείς και αφανείς ήρωες, επαγγελματίες και εθελοντές. Ήταν ότι περιμέναμε από την Αγγλία, η ιστορία της, χιούμορ, αστεία στιγμιότυπα, όλα τα ταλέντα τους, όλοι οι μύθοι τους, το διασκέδασαν πολύ».

Η ίδια τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαλαρή ενώ σχετικά με την σύγκριση που γίνεται με την ελληνική τελετή έναρξης, υποστήριξε: «Εμείς οι Έλληνες θεωρούμε ότι η τελετή μας είναι η καλύτερη. Κάθε λαός θεωρεί ότι η δική του τελετή είναι η καλύτερη».

«Όταν βλέπεις όλον τον κόσμο να μαζεύεται σε ένα μέρος να γιορτάσει το Ολυμπιακό Πνεύμα, ότι κι αν σημαίνει αυτό σήμερα, εάν σκεφτούμε ότι η φλόγα πάντα ξεκινάει από εμάς και πάει παντού αυτό είναι σημαντικό. Βλέπεις όλον αυτόν τον κόσμο που ενθουσιάζεται και νιώθεις υπερήφανη σαν Ελληνίδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.


σχετικα αρθρα