Κύκλωμα εισαγωγής ναρκωτικών χαπιών στη χώρα μας από την Ινδία εξάρθρωσε τη Δευτέρα το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, ενώ για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Ινδοί, ηλικίας 42 και 41 ετών. Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγες μέρες εντοπίσθηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνώνταχυδρομικό δέμα, το οποίο περιείχε 100 ναρκωτικά δισκία, και προερχόταν από την Ινδία με τελικό παραλήπτη τον 42χρονο Ινδό στο Μεσολόγγι.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου σε συνεννόηση με τις εισαγγελικές αρχές, παρέλαβαν το δέμα και μετά από συντονισμένη αστυνομική ελεγχόμενη μεταφορά του στο Μεσολόγγι, μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων, συνέλαβαν τον 42χρονο κατά τη παραλαβή του.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι τα ναρκωτικά χάπια παραλάμβανε ο 42χρονος, παραδίδοντάς τα στη συνέχεια στον 41χρονο ομοεθνή του, στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας. Διαπιστώθηκε επίσης ότι η αγορά των χαπιών και η ταχυδρόμηση τους στην Ελλάδα γίνονταν από συγγενείς του τελευταίου στην Ινδία.

Μετά από κινητοποίηση των αρχών συνελήφθη, λίγες ώρες αργότερα, στο Νεοχώρι και ο 41χρονος Ινδός, ο οποίος μαζί με τον ομοεθνή του αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.