Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές ο τμηματάρχης του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, ο οποίος φέρεται ως εμπλεκόμενος σε διαρροή στο διαδίκτυο απόρρητου non paper. Σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για «παραβίαση μυστικών πολιτείας» σε βαθμό κακουργήματος και «παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων».  Η σύλληψη του υψηλόβαθμου υπαλλήλου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του, έγινε την περασμένη Παρασκευή, καθώς προηγήθηκαν οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο διαβαθμισμένων εγγράφων.

Ο ίδιος υπηρετεί στη Διεύθυνση Προϋπολογισμού του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και κατηγορείται ως υπεύθυνος για διαρροή εγγράφου που είχε συντάξει υψηλόβαθμη αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών και το οποίο δημοσιεύθηκε την περασμένη Πέμπτη σε ιστολόγιο στο διαδίκτυο.

Το έγγραφο φέρεται να είχε σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε τέσσερις παραλήπτες, δηλαδή στον κ. Σταϊκούρα, στον κατηγορούμενο και σε ακόμα δύο υπαλλήλους.

Το έγγραφο που διέρρευσε ήταν φωτογραφία ή φωτοτυπία από εκτύπωση που είχε κάνει ο κ. Λιόσης στο επίμαχο email, με συνέπεια στο επάνω μέρος να φαίνονται τα στοιχεία του.