Τον Ασκό του Αιόλου ανοίγει στο Ηράκλειο η σύλληψη ανέργου, πατέρα 7 παιδιών για χρέη προς το Δημόσιο που αγγίζουν τις 5.000 ευρώ.   Πρόκειται για τον πρόεδρο της Ομάδας Αλληλεγγύης της Αγίας Αικατερίνης κ. Μηνά Χατζηδάκη, ο οποίος όπως είναι γνωστό καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για την εξασφάλιση αγαθών πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες της Αγίας Αικατερίνης.  

Μετά από τέσσερις τελεσίδικες αποφάσεις για χρέη του προς το ΤΕΒΕ, συνελήφθη το πρωί της Τρίτης από άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και μίλησε στην Κρήτη TV από τα κρατητήρια.  

«Δεν έχω χρήματα. Κάθε μέρα παλεύω για την επιβίωση της οικογένειας μου» ανέφερε και εξήγησε ότι πριν από λίγα χρόνια έβαλε λουκέτο στο μαγαζί του, με τα χρέη να τον οδηγούν σήμερα στα κρατητήρια και αύριο στη Φυλακή.  

Απεγνωσμένος κάνει έκκληση τόσο στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου όσο και σε πολίτες που επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά προτού βρεθεί πίσω από τα κάγκελα της φυλακής Νεαπόλεως, τις επόμενες δύο μέρες.

Η σύλληψη του σηματοδοτεί ντόμινο εξελίξεων και αντιδράσεων καθώς εκατοντάδες συμπολίτες μας κινδυνεύουν να βρεθούν στην ίδια ....θέση για μικρά χρηματικά ποσά!

πηγή: neakriti.gr