Μία ακόμη υπόθεση που προκαλεί αναβρασμό στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ώρες με την σύλληψη ενός 32χρονου λογιστή ο οποίος είχε τοποθετήσει μικροκάμερες στις τουαλέτες καταστημάτων διασκέδασης, καταγράφοντας τις ιδιωτικές στιγμές γυναικών και ανήλικων κοριτσιών! Το κουβάρι της υπόθεσης ξετιλύχθηκε όταν η ιδιοκτήτρια καταστήματος που ήταν θαμώνας του συγκεκριμένου μαγαζιού αντιλήφθηκε τη δράση του, καθώς τον εντόπισε να τοποθετεί στις τουαλέτες μια μικροκάμερα.  

Σύμφωνα με το prismanews, η γυναίκα ενημέρωσε και τους ιδιοκτήτες άλλων καταστημάτων της περιοχής στα οποία σύχναζε ο 32χρονος, ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Ο 32χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα ενώ στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και το γραφείο του εντοπίστηκε ψηφιακό υλικό που είχε ληφθεί απο τις τουαλέτες διαφόρων καταστημάτων αναψυχής της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ρεθεμνιώτικα Νέα βρέθηκαν τουλάχιστον 30 βίντεο στο υλικό των οποίων υπήρχαν γυναίκες και νεαρά κορίτσια που είχε βιντεοσκοπήσει σε ιδιωτικές τους στιγμές. 

Επίσης εντοπίστηκαν και βίντεο όπου καταγράφονται ιδιωτικές στιγμές του 32χρονου με διάφορες γυναίκες που δεν αποκλείεται να είχε ληφθεί εν αγνοία τους.