current views are: 1

5 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση16:18

Πάτρα: Απειλούσαν λιμενικό για να μην κάνει έλεγχο

Eίδε και έπαθε ένας άνδρας του κεντρικού λιμεναρχείου της Πάτρας για να κάνει τη δουλειά του το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Δημοσίευση 16:18’
αρθρο-newpost

Eίδε και έπαθε ένας άνδρας του κεντρικού λιμεναρχείου της Πάτρας για να κάνει τη δουλειά του το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Eίδε και έπαθε ένας άνδρας του κεντρικού λιμεναρχείου της Πάτρας για να κάνει τη δουλειά του το πρωί της περασμένης Δευτέρας. Όλα αυτά όταν σταμάτησε ένα φορτηγό με Βουλγαρικές πινακίδες προκειμένου να κάνει τον απαραίτητο έλεγχο, αλλά ο οδηγός και ο συνοδός – υπεύθυνος του εμπορεύματος που μεταφερόταν με το φορτηγό αντιδρούσαν με πρωτόγνωρο τρόπο και δεν τον άφηναν.

Τελικά ο ένστολος αποφάσισε να κάνει τη δουλειά του χωρίς να φοβάται τις απειλές που εκτόξευαν εναντίον του οι δύο αλλοδαποί και μάλιστα όταν άνοιξε την πόρτα της καρότσας που έφερε σφραγίδα, άρχισαν να τον βιντεοσκοπούν απευθύνοντάς του διάφορες προειδοποιήσεις για το… τι έχει να πάθει!

Παρ’ όλα αυτά εκείνος συνέχισε κανονικά το έργο του. Βέβαια δεν εντοπίστηκε κάτι ύποπτο στην καρότσα, (μετανάστες ή λαθραίο εμπόρευμα), ωστόσο είναι απορίας άξιον πόσο εκτεθειμένοι είναι μερικές φορές οι άνδρες του λιμενικού στην προσπάθειά τους να εκτελέσουν το καθήκον τους.


σχετικα αρθρα