ΕΛΛΑΔΑ

Δηλητηριάστηκε στη φυλακή ο δολοφόνος του Μανώλη Καντάρη

Δημοσίευση 6 Αυγούστου 2012, 18:41 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δηλητηριάστηκε στη φυλακή ο δολοφόνος του Μανώλη Καντάρη
Facebook Twitter Whatsapp
Στην Παθολογική Κλινική του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ο Αφγανός που είχε συλληφθεί ως ένας από τους δράστες της προ διετίας δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας.
Στην Παθολογική Κλινική του Γενικού νοσοκομείου Τρικάλων βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ο Αφγανός που είχε συλληφθεί ως ένας από τους δράστες της προ διετίας δολοφονίας του 44χρονου Μανώλη Καντάρη στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας. Ο κρατούμενος, τρόφιμος της φυλακής της Τρικάλων, δηλητηριάστηκε από φέτα καρπουζιού η οποία ήταν εμποτισμένη με χλωρίνη.

Ο άτυχος Μανώλης Καντάρης, στις  10 Μαΐου 2010 πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του με σκοπό να μεταφέρει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο, ώστε εκείνη να γεννούσε το δεύτερο παιδί τους. Η βιντεοκάμερα που κρατούσε στα χέρια του το θύμα, επιθυμώντας να απαθανατίσει τις στιγμές χαράς που θα ακολουθούσαν, αποτέλεσε την αιτία για την επίθεση των δύο δραστών. Αφού τον μαχαίρωσαν, οι δύο Αφγανοί έκλεψαν την κάμερα την οποία στη συνέχεια πούλησαν για 120 ευρώκάπου στο Μοναστηράκι.

Ακόμη η έρευνα δεν έχει καταλήξει για το αν πρόκειται για απόπειρα δολοφονίας ή από λάθος ανάμιξη του καυστικού υγρού με το φρούτο.