Άσχημη κατάληξη είχε μία ωραία ημέρα στην παιδική χαρά για μια μητέρα και το παιδί της, καθώς μόλις η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι μαζί με το παιδί της, βρήκε τα πάντα «άνω κάτω» και αρκετά χρήματα και κοσμήματα να έχουν κάνει «φτερά»! Η νεαρή Ηρακλειώτισσα έπεσε θύμα διάρρηξης εχθές το πρωί, ενώ βρισκόταν στην παιδική χαρά με το παιδί της. Οι άγνωστοι διαρρήκτες είχαν στη διάθεσή τους περίπου 1,5 ώρα για να «ξεσηκώσουν» το σπίτι και να βρουν αυτά που τους ενδιέφεραν.

Όταν η μητέρα άνοιξε την πόρτα, επιστρέφοντας στο σπίτι της, αρχικά δεν αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα διάρρηξης της κατοικίας της. Μπαίνοντας στο υπνοδωμάτιο, υποψιάστηκε ότι είχε συμβεί κάτι καθώς είδε κάποια συρτάρια ανοιχτά, τα οποία ήταν σίγουρη ότι είχε κλείσει φεύγοντας.

Πολύ γρήγορα διαπίστωσε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής. Οι δράστες είχαν κλέψει όλα τα κοσμήματα, αξίας περίπου 20.000 ευρώ, καθώς και μετρητά ύψους 3.500 ευρώ.

Πιθανολογείται ότι πρόκειται για σπείρα τσιγγάνων, ενώ εκτιμάται ότι τα κλοπιμαία «φορτώθηκαν» την ίδια κιόλας μέρα σε πλοίο της γραμμής, προκειμένου να παραδοθούν σε χυτήρια, κυρίως στην περιοχή της Αττικής.  

Πηγή: cretalive.gr