current views are: 2

7 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση17:01

Στελέχη της Χρυσής Αυγής εισέβαλαν στο πλοίο που μετέφερε τον πακιστανό «δράκο» της Πάρου!

Ένταση επικράτησε στο λιμάνι του Πειραιά κατά την άφιξη του πλοίου που μετέφερε από τη Σύρο τον 19χρονο πακιστανό «δράκο» της Πάρου, που κατηγορείται για την επίθεση στην 15χρονη Μυρτώ.

Δημοσίευση 17:01’
αρθρο-newpost

Ένταση επικράτησε στο λιμάνι του Πειραιά κατά την άφιξη του πλοίου που μετέφερε από τη Σύρο τον 19χρονο πακιστανό «δράκο» της Πάρου, που κατηγορείται για την επίθεση στην 15χρονη Μυρτώ.

Ένταση επικράτησε στο λιμάνι του Πειραιά κατά την άφιξη του πλοίου που μετέφερε από τη Σύρο τον 19χρονο πακιστανό «δράκο» της Πάρου, που κατηγορείται για την επίθεση στην 15χρονη Μυρτώ. Στελέχη της Χρυσής Αυγής, αφού φώναξαν συνθήματα όπως «έξω οι ξένοι» εισέβαλαν στο πλοίο ψάχνοντας το αυτοκίνητο που τον μετέφερε, με το βαν της αστυνομίας να ξεφεύγει, τελικά με ταχύτητα.

Τα μέλη της, φορώντας μαύρα μπλουζάκια με τα χαρακτηριστικά της οργάνωσης, αφού επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτες διέφυγαν από το λιμάνι με στόχο να εντοπίσουν το όχημα που μεταφέρει τον κρατούμενο.

Αύριο, αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Αυλώνα.

Νωρίτερα, προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 19χρονος, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε ότι ευθύνεται για την κακοποίηση και τον σοβαρό τραυματισμό της 15χρονης, στις 22 Ιουλίου.

Ο νεαρός παραδέχθηκε τις πράξεις του κατά την απολογία του, ζήτησε να μην του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει και στους αστυνομικούς και για πρώτη φορά ζήτησε συγνώμη.

Το πρωί, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 11:00 ενώπιον του ανακριτή της Σύρου προκειμένου να απολογηθεί. Φορώντας μάσκα full face για να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του, με μπλε καπέλο τζόκει και αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο γραφείο του ανακριτή υπό την συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης.

Την ίδια ώρα, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 15χρονη η οποία παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου.


σχετικα αρθρα