Το απόλυτο τρεντ στα μαλλιά όπως το είδαμε στα σόου πολλών μεγάλων οίκων, ακολουθώντας τη γενικότερη τάση για αέρινη και ανεπιτήδευτη ομορφιά είναι φυσικά το τρεντ που θέλει τα μισά σου μαλλιά πιασμένα επάνω και τα μισά κάτω. Ένα πολύ ρομαντικό και εύκολο χτένισμα που θα σε βάλει στην καρδιά της μόδας και είναι πολύ εύκολο να το πετύχεις!   

Βήμα πρώτο: αφού λουστείς αι ενώ είναι ακόμη νωπά τα μαλλάκια σου, βάλε μια ποσότητα αφρού στις παλάμες σου και άπλωσε τον αφρό στα μαλλιά σου με κίνηση από πάνω προς τα κάτω και δίνοντας έμφαση στις μπούκλες!  

Βήμα δεύτερο: κάνε τη χωρίστρα σου στη μέση και άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά χωρίς τον θερμό αέρα από το πιστολάκι σου.  

Βήμα τρίτο: το βασικό εδώ είναι να χωρίσεις τα μαλλάκια σου σε σωστές ενότητες και να δημιουργήσεις στριφογυριστά τουφάκια και να πέσεις για ύπνο έτσι. Όσο περισσότερες στριφογυριστές τουφίτσες έχεις τόσο το καλύτερο ενώ αν το μαλλάκι σου είναι ίσιο-πρόκα τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το σίδερο για τις μπούκλες για να δημιουργήσεις «απαλές» μπούκλες στο τελείωμα!  

Βήμα τέταρτο: λύσε τα μαλλάκια σου και θα έχεις υπέροχες «απαλές» μπούκλες! Δημιούργησε όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού και χτένισε τα μαλλάκια στην επάνω ενότητα μαλλιών του κεφαλιού και δημιούργησε όγκο.  

Βήμα πέμπτο: τώρα πάρε μικρές ενότητες-τούφες από τα δύο πλάγια που πλαισιώνουν το πρόσωπο σου και μάζεψε τες πίσω και επάνω προς το κέντρο του κεφαλιού! Στριφογύρισε τη καθεμιά τούφα και στερέωσε τες στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου με μια καρφίτσα-κόσμημα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Μην φρικάρεις αν οι μπούκλες «πέσουν» λιγάκι αφού το λουκ θα δείχνει ακόμη καλύτερο με τις ανάλαφρες μπούκλες να δείχνουν ακόμη πιο σέξι και ρομαντικές.  

ΠΗΓΗ: womenonly.gr