«Στενεύει» ο κλοιός γύρω από τους ληστές της Πάρου, καθώς η αστυνομία έχει στη διάθεσή της αρκετά στοιχεία, τα οποία ήδη εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τυχόν αποτυπώματα ή δείγματα DNA, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.  
Συγκεκριμένα, στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένα κινητό τηλέφωνο που έπεσε στο σημείο της συμπλοκής, όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος ταξιτζής. Το κινητό, που ανήκει σε κάποιον από τους πέντε ένοπλους δράστες, το περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί και διαπιστώθηκε ότι είναι καρτοκινητό και ότι ανήκει σε Αλβανό.  

Οι έρευνες εστιάζονται και στο κλεμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη ληστεία οι δράστες.  

Το Opel Corsa, είχε κλαπεί από γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Αθήνα, και οι ληστές άλλαξαν πινακίδες, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα protothema.gr, ανήκουν σε Opel Astra, το οποίο εξετάζεται εξονυχιστικά από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία αλλά και ίχνη DNA.  

Πάντως, οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν πως οι δράστες είναι Αλβανοί. Στο συμπέρασμα αυτό οδηγούνται από το γεγονός ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές και μάλιστα σε περίπτωση ληστείας το Νοέμβριο του 2010 στο κατάστημα Praktiker στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου συμμετείχαν δύο Αλβανοί. 

Ίχνη DNA αναζητούν οι αστυνομικοί και από τα ρούχα του άτυχου οδηγού ταξί, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 53χρονος ήρθε σε επαφή με έναν από τους ληστές.  

Παράλληλα, σύμφωνα με το MEGA, άλλα δύο στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομια είναι ένα καπέλο και ένα μαντήλι, τα οποία έπεσαν από τους δράστες την ώρα της συμπλοκής. Από το καπέλο η αστυνομία θα πάρει δείγμα DNA καθώς επίσης και δακτυλικά αποτυπώματα, αφού κατά πάσα πιθανότητα οι δράστες δεν φορούσαν γάντια. 
 
Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, της ομάδας Δίας από την Αθήνα και το ελικόπτερο της Αστυνομίας «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την Πάρο, για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες της αιματηρής ληστείας. Οι έρευνες έχουν επεκταθεί στη Νάξο, την Αντίπαρο, την Μύκονο και τη Σύρο με την συνδρομή και του Λιμενικού.