Επεισοδιακή ήταν τελικά η εκδίκαση μιας υπόθεσης ασφαλιστικών μέτρων ενός πατέρα ο οποίος διεκδικούσε να βλέπει την 9χρονη κόρη του, κατηγορώντας την πρώην σύζυγό του ότι βάζει εμπόδια.
Όλα συνέβησαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας στο Πρωτοδικείο της Πάτρας και τίποτα δεν προμήνυε όσα επακολούθησαν.

Όταν η μητέρα του κοριτσιού άρχισε να επιτίθεται φραστικά σε μία γυναίκα που είχε προσέλθει ως μάρτυρας υπέρ του πατέρα.

Και επειδή η πρώην σύζυγος δεν άντεχε άλλο, πετάχτηκε από τα έδρανα φωνάζοντας «Θα σου αστράψω κατακέφαλο» και κυριολεκτικά όρμησε στη μάρτυρα! Μετά από προσπάθειες οι αστυνομικοί κατάφεραν να την σταματήσουν, όμως τα προβλήματα δεν τελείωσαν εκεί.

Κι αυτό διότι μπορεί η πρώην σύζυγος να βγήκε έξω από τη δικαστική αίθουσα με εντολή της προέδρου της έδρας, όμως παρέμεινε μέσα ο πατέρας της ο οποίος για άλλο λόγο επιτέθηκε στον πρώην γαμπρό του όταν τον άκουγε να λέει διάφορα για οικονομική υποστήριξη που παρείχε ο ίδιος στην οικογένεια της πρώην γυναίκας του.

Τελικά και αυτός ο διαπληκτισμός δεν πήρε διαστάσεις χάρη στην επέμβαση αστυνομικών, ενώ η πρόεδρος της έδρας αποφάσισε να σχηματίσει άποψη ακούγοντας το ίδιο το παιδί.

Το οποίο κλήθηκε να την επισκεφθεί στο γραφείο της, όπου παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου θα απαντήσει αν θέλει όντως και πόσο να βλέπει τον μπαμπά της...

Πηγή: dete.gr
TAGS