Πέντε υποθέσεις κλοπών εξιχνίασε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Αγίου Νικολάου, με όλες τις περιπτώσεις να «δείχνουν» μια 32χρονη Ελληνίδα.

Όπως προέκυψε, από τον περασμένο Μάιο ως και την 1η Αυγούστου η γυναίκα είχε διαπράξει τις εξής κλοπές:
• Κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Μαΐου 2012 έως αρχές Ιουνίου εισήλθε σε βίλα ξενοδοχειακού συγκροτήματος και αφαίρεσε μία τηλεόραση, αξίας 600 ευρώ.

• Το βράδυ της 12-06-2012, αφού έσπασε υαλοπίνακα, επιχειρήσεως, εισήλθε εντός και αφαίρεσε δύο φορητούς ηλεκτρονικού υπολογιστές αξίας 500 ευρώ.

• Το βράδυ της 17/18-07-2012 αφαίρεσε από δωμάτια ξενοδοχείων στον Άγιο Νικόλαο ένα κινητό τηλέφωνο τύπου Iphone4 αξίας 600 ευρώ και μία συσκευή Ipad.

• Το βράδυ της 31-07/01-08-2012 εισήλθε σε διαμέρισμα επιχείρησης ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων και αφαίρεσε τσάντα, που περιείχε κάρτες τραπεζών, το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ, μία συσκευή e-banking της ΕΤΕ, διάφορα κλειδιά, μία σφραγίδα επιχείρησης και διάφορα έγγραφα. Επιπλέον προέβη σε ανάληψη του χρηματικού ποσού των 600 ευρώ με κάρτα ανάληψης, από Α.Τ.Μ. Υποκαταστήματος Τράπεζας στον Άγιο Νικόλαο. της οποίας τον κωδικό ανακάλυψε ανάμεσα σε έγγραφα που περιείχε η αφαιρεθείσα τσάντα.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα που βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η 32χρονη δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων του αυτοφώρου, ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

 Πηγή: cretalive.gr