Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη και την Τετάρτη. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών βροχών στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδος. Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.  

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα όπου ενδέχεται να βρέξει στα ανατολικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.  

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά,και υπάρχει πιθανότητα να τοπικών βροχών στα ορεινά κυρίως της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 17 έως 33 βαθμούς 
Κελσίου.   

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά και υπάρχει πιθανότητα  να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά της Ηπείρου. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.  

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά και ενδέχεται να βρέξει στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά δυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 34 και τοπικά 35 βαθμούς Κελσίου.  

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θαπ πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου στις Κυκλάδες.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.    

Την Τετάρτη (Δεκαπενταύγουστος) ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας και της ανατολικής Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.