current views are: 1

14 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση03:55

Νέα τροπή στη δολοφονία του 25χρονου Τυνήσιου στη Θεσσαλονίκη

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 25χρονου Τυνήσιου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες. Όλα δείχνουν ότι οι δράστες είναι δύο.

Δημοσίευση 03:55’
αρθρο-newpost

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 25χρονου Τυνήσιου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες. Όλα δείχνουν ότι οι δράστες είναι δύο.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 25χρονου Τυνήσιου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες. Όλα δείχνουν ότι οι δράστες είναι δύο. Πιθανότατα συμπατριώτες του 25χρονου Τυνήσιου με τους οποίους το θύμα είχε συνάντηση στο σπίτι όπου φιλοξενείται τον τελευταίο καιρό.

Πιθανότατα, σύμφωνα με την αστυνομία, μεταξύ των τριών ανδρών ξέσπασε καυγάς που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου.

Ένας από τους δύο συμπατριώτες του του κατάφερε ένα χτύπημα με μαχαίρι στο λαιμό.

Οι δράστες έφυγαν από το σπίτι και πιθανότατα ο 25χρονος κατάφερε να βγει ως την είσοδο της οικοδομής σε μια προσπάθεια να βρει βοήθεια.

Εκεί κατέρρευσε και εντοπίστηκε από περαστικούς που ενημέρωσαν την αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο.
Δυστυχώς ο 25χρονος εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. 

Παράλληλα, μεγάλες διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο επιθέσεων κατά αλλοδαπών σε όλη τη χώρα, με τα κόμματα να καταδικάζουν τα γεγονότα και να ζητούν την τιμωρία των ενόχων.

Θύμα επίθεσης μέσα στο διαμέρισμά του, στο Αιγάλεω, έπεσε το βράδυ νεαρός Πακιστανός

Σύμφωνα με την αστυνομία δράστες είναι τέσσερις αλλοδαποί, πιθανότατα ομοεθνείς του θύματος, οι οποίοι εισήλθαν στο ισόγειο διαμέρισμά του, στην οδό Καβάλας 150, και τον τραυμάτισαν στο κεφάλι.

Το θύμα νοσηλεύεται με ελαφρά θλαστικά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ η αστυνομία έχει προβεί σε 16 προσαγωγές υπόπτων.


σχετικα αρθρα