Σερραίος με ψυχολογικά προβλήματα βγήκε με… τσεκούρι και σπαθί, στην οδό Βενιζέλου στις Σέρρες και επιτέθηκε σε διερχόμενους, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Κυριακής, ενώ σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική διεύθυνση Σερρών, που έφτασε στο σημείο και επιχείρησε να αφοπλίσει τον επίδοξο … νίντζα, που κινούσε απειλητικά με τα δυο του χέρια το σπαθί και το τσεκούρι, βγάζοντας κραυγές που θύμιζαν πρωταγωνιστή σε ταινία δράσης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πριν το περιστατικό είχε βαρύ λεκτικό επεισόδιο με μέλη της οικογένειάς του για άγνωστη αιτία, γεγονός που τον οδήγησε να καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.
 
Άνδρες της αστυνομίας περικύκλωσαν το νεαρό άνδρα, ζητώντας του να λογικευτεί. Ωστόσο ο άγνωστος αρνήθηκε να παραδοθεί και επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών που με την σειρά τους κατάφεραν με γρήγορες κινήσεις να τον ακινητοποιήσουν και να τον αφοπλίσουν, για να τον οδηγήσουν στη συνέχεια στο νοσοκομείο Σερρών για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι γιατροί του διέγνωσαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Το απίστευτο είναι, όπως γράφει η τοπική εφημερίδα Παρατηρητής, πως κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο συλληφθείς δήλωσε πως δεν έχει μετανιώσει για τις πράξεις του και θα τις επαναλάμβανε αν μπορούσε