Τον τρόμο έζησε ηλικιωμένο ζευγάρι τα ξημερώματα στη Φιλιαδώνα Δομοκού...
Λίγο πριν τις 5:00΄ τα ξημερώματα, οι 4 κουκουλοφόροι μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο 1ου ορόφου, σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στη Φιλιαδώνα Δομοκού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ένας κρατούσε πιστόλι και ένας άλλος ξιφολόγχη.

Οι κακοποιοί ξύπνησαν το ηλικιωμένο ζευγάρι και απειλώντας τη ζωή τους, ζήτησαν τα χρήματα. Μάλιστα χτύπησαν τον 69χρονο παππού στο πρόσωπο και τον έδεσαν, ενώ την 60χρονη γυναίκα του την κλείδωσαν σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού.

Την ίδια στιγμή σε άλλο δωμάτιο κοιμόντουσαν τα ανήλικα εγγόνια του ηλικιωμένου ζευγαριού, που ευτυχώς σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν ξύπνησαν την ώρα της ληστείας.

Οι 4 κακοποιοί άρπαξαν 400 περίπου ευρώ, ένα ανδρικό ρολόι χειρός, δύο (2) laptop, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, καθώς και χρυσαφικά απροσδιόριστης μέχρι στιγμής αξίας, ενώ στη συνέχεια πήραν και το αυτοκίνητο της οικογένειας μέσα στο οποίο υπήρχαν 800 ευρώ ακόμη.

Λίγη ώρα αργότερα ο 69χρονος κατάφερε να λυθεί και ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή: lamiareport.gr