Ακολουθήστε τα επτά βήματα για να αποκτήσετε τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες.   Χρησιμοποιήστε το ειδικό ψαλίδι.  
Για να κάνετε πιο φυσικό το γύρισμα στις βλεφαρίδες σας, πιέστε τες με το ειδικό ψαλίδι στη ρίζα και στη συνέχεια αρχίστε να πιέζετε με το ψαλίδι πολλές φορές όσο προχωράτε προς την άκρη τους. Έτσι, γυρίζετε τη βλεφαρίδα σε όλο της το μήκος.   

Κάντε το γύρισμα να διαρκέσει.  
Εάν οι βλεφαρίδες σας είναι ιδιαίτερα ίσιες, γυρίστε τες και αμέσως μετά απλώστε επάνω τους αδιάβροχη μάσκαρα. Κρατάει τις βλεφαρίδες πολύ καλύτερα στη θέση τους απ' ό,τι τα άλλα προϊόντα.  

Για όγκο στη ρίζα.  
Όταν βάζετε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σας, κρατήστε το βουρτσάκι στις ρίζες λίγο περισσότερο και περιστρέψτε το έτσι ώστε να αφήσει λίγο περισσότερο προϊόν στη βάση των βλεφαρίδων. Αυτό θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται πιο πλούσιες και πυκνές.   

Βρείτε τη σωστή απόχρωση.  
Η μαύρη μάσκαρα μπορεί να δείχνει υπερβολική επάνω σε ξανθές γυναίκες με ανοιχτόχρωμο δέρμα. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε καφέ μάσκαρα ως βάση και από πάνω μια μάσκαρα με χρυσαφί χρώμα.   

Ουκ εν τω πολλώ το ευ.  
Πολύ συχνά οι μάσκαρα αφήνουν μικρούς σβώλους ανάμεσα στις βλεφαρίδες ή «ενώνουν» τις βλεφαρίδες μεταξύ τους. Για να αποφύγετε τη δυσάρεστη αυτή «παρενέργεια», χτενίστε τις βλεφαρίδες σας μετά με το ειδικό χτενάκι, ώστε να αφαιρέσετε την περιττή ποσότητα.   

Δώστε βάθος στο βλέμμα σας.  
Απλώστε τη μάσκαρα από την εξωτερική γωνία του ματιού προς την εσωτερική. Ξεκινήστε από τις εξωτερικές γωνίες, μένει περισσότερη ποσότητα από το προϊόν εκεί. Μέχρι να φτάσετε στην εσωτερική γωνία του ματιού, θα έχει μείνει στο βουρτσάκι σας ακριβώς η ποσότητα που χρειάζεται. Για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα, περάστε τις άκρες με άλλο ένα χέρι μάσκαρα.   

Για πιο έντονο γύρισμα.  
Για να σταθεροποιήσετε ακόμα περισσότερο την καμπυλότητα στις βλεφαρίδες σας, γυρίστε τες, αφού απλώσετε τη μάσκαρα. Προσοχή αφήστε πρώτα τη μάσκαρα να στεγνώσει, αλλιώς οι βλεφαρίδες σας θα κολλήσουν στο ψαλίδι.  

Πηγή: myself.gr